05.06.2021 7 rokov s Vami! Súťaž

Tento rok oslavujeme 7. narodeniny a prvýkrát sme sa rozhodli oslavovať spolu s Vami. Jeden z Vás môže vyhrať cenu v hodnote 600€ a v tejto časti sa dozviete všetky potrebné informácie, ako sa zapojiť.

O čo teda budeme súťažiť? Máme pre Vás pripravený zabudovateľný WC set v hodnote 600€. Tento set obsahuje:

Celá súťaž bude prebiehať online a nájdete ju na Instagrame a Facebooku. Zapojiť sa môžete na oboch kanáloch a tak zvýšiť svoje šance na výhru. 

ŠTATÚT SÚŤAŽE

Súťaž 7 rokov s Vami
(ďalej len „Štatút“)

Štatút upravuje podmienky účasti na súťaži, spôsob a postup pri vykonávaní činností potrebných na jej realizáciu a vymedzuje podrobnosti o právach a povinnostiach účastníkov.

  1. Organizátor Súťaže (ďalej len „Organizátor“)
    Obchodné meno: MP Inštal s.r.o.
    Sídlo:     Ráztoky 7
                  Zázrivá 027 05
    IČO:       47 693 380
    DIČ:       2024050820
    Zapísaný v registri:  28.02.2014
     
  2. Termín konania súťaže
    Súťaž sa uskutoční v období od 5.6.2021 do 4.7.2021. V tomto termíne je možné prihlásiť sa do súťaže.
     
  3. Osoby oprávnené zúčastniť sa súťaže
    Účastníkom súťaže môže byť osoba staršia ako 18 rokov s pobytom na území Slovenskej republiky.
    Súťaže sa nemôže zúčastniť zamestnanec alebo rodinný príslušníci zamestnancov.
     
  4. Podmienky účasti v súťaži
    Pre zapojenie sa do súťaže sa vyžaduje, aby oprávnený účastník súťaže v prípade zapojenia sa na Facebooku označenie "Páči sa mi" a komentár ku súťažnému príspevku, v prípade zapojenia sa na Instragrame: sledovanie účtu @mpinstal, @sevytech, označenie 2 osôb, "like" na súťažný príspevok.
     
  5. Výhra
    Výhrou v súťaži je zabudovateľný WC set pozostávajúci z WC modulu značky Viega, závesného WC značky Vitra, WC sedátka značky Vitra, splachovacie tlačidlo značky Viega. Celková hodnota výhry je 600€. 
     
  6. Určenie víťaza a oboznámenie o výhre
    Po uplynutí termínu na prihlásenie sa do súťaže bude víťaz vyžrebovaný spomedzi platne prihlásených účastníkov video žrebovaním z pomedzi všetkých účastníkov, ktorý sa zapojili na niektorom z online kanálov. 
    Oznámenie o víťazovi súťaže bude zverejnené na Facebookovej a Instagramovej stránke MP Inštal. Víťaz tiež bude priamo kontaktovaný Organizátorom na ním uvedených kontaktoch. Ak víťaz nebude reagovať na oznámenie výhry do 14 dní a neprejaví záujem výhru si prevziať, stráca na výhru nárok. Organizátor v takom prípade žrebovanie zopakuje.
     
  7. Spôsob odovzdania výhry
    Výherca a Organizátor sa dohodnú na spôsobe odovzdania výhry. V prípade, ak k vzájomnej dohode nedôjde, výhra bude zaslaná poštovou prepravou výhercovi na náklady Organizátora.
     
  8. Dôležité podmienky súťaže
    8.1 Usporiadateľ Súťaže je oprávnený jednostranne bez náhrady zmeniť pravidlá Súťaže v priebehu jej trvania, promočnú akciu skrátiť, odložiť, prerušiť alebo úplne zrušiť.
    8.2 Účasť v Súťaži ani výhry nie je možné vymáhať právnou cestou ani alternatívne plniť v peniazoch.
    8.3. Prípadné námietky s priebehom Súťaže je možné organizátorovi zaslať písomne na poštovú adresu uvedenú v týchto pravidlách do 3 pracovných dní od ukončenia Súťaže. Námietky podané neskôr nebudú brané do úvahy.
    8.4. Usporiadateľ Súťaže neručí za akékoľvek technické problémy v súvislosti s účasťou na akcii (predovšetkým funkčnosť siete FACEBOOK a Instagram). Usporiadateľ ďalej neručí za doručenie správy, ktorou bude zasielaná informácia o výhre a za doručenie výhry zaslané prostredníctvom doručovateľa poštových služieb.
     
  9. Ochrana osobných údajov
    Účastník súťaže dáva týmto v prípade výhry súhlas v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov so spracovaním osobných údajov v rozsahu meno, priezvisko na účely zverejnenia informácie o výhre na facebook a Instagram stránke MP Inštal a v rozsahu meno, priezvisko, adresa, tel. číslo, email  pre účely doručenia výhry.
    Súhlas je udelený na dobu trvania zmluvného vzťahu s MP Inštal, s.r.o.. Súhlas podľa tohto článku možno odvolať písomným oznámením doručeným Vyhlasovateľovi súťaže.
     
  10. Záverečné ustanovenia
    Každý súťažiaci účasťou na Súťaži zároveň potvrdzuje, že bol oboznámený s tým, že spoločnosti Facebook a Instagram nemajú voči súťažiacemu žiadne záväzky a z účasti na Súťaži spoločnosti Facebook a Instagram takéto záväzky ani nevznikajú.
    Vyhlasovateľ súťaže vyhlasuje, že Súťaž nie je žiadnym spôsobom sponzorovaná, podporovaná, spravovaná, alebo inak spájaná s Facebookom a Instagramom a nie je s Facebookom a Instagramom inak spojená.

    V Zázrivej, dňa 5.6.2021
späť na Blog